Even voorstellen

Experts op het gebied van filtratie

De missie van de Interfilter Group is het creëren van een zuivere omgeving. Voor nu en voor de toekomst. Voor elke situatie waar filtratie benodigd is, biedt Interfilter Group de oplossing. 

Interfilter is opgericht in 1976 en heeft zich sindsdien steeds meer ontwikkeld als totaalleverancier op het gebied van lucht-, vloeistof-, stof- en gasfiltratie. Met al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van filtratie levert Interfilter Group meer dan alleen filters en toebehoren. Interfilter gaat voor de ultieme klantbeleving en duurzaamheid als het gaat om haar te leveren producten en diensten. En daarom staan wij voor “Filtration for our Future”. Met deze visie zijn we inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier op de markt. 

Naast het bieden van uitermate hoge service en kwaliteit streven wij naar het compleet ontzorgen van de klant en het creëren van een volwaardig partnership. Interfilter Group wordt door haar klanten gewaardeerd om haar klantgerichtheid en persoonlijke benadering, haar flexibiliteit, betrouwbaarheid en transparante manier van communiceren.

 

video

Wat betekent een partnership met de Interfilter Group

001-engineering.svg
Duurzame producten, diensten en innovaties Rekening houden met de mensen en het milieu om ons heen
001-engineering.svg
Intensief partnership
Eén vast en vertrouwd team en sterke focus op u als klant
001-engineering.svg
Optimalisatie, kostenreductie en engineering Samen streven naar de beste en meest duurzame oplossing per situatie
001-engineering.svg
Superieure logistiek
Voor snelheid en gemak

Tijdlijn

1976

Oprichting
Interfilter

Filtratie voor de Industrie

1981

Oprichting
IFB Filtertechniek

Filtratie voor de HVAC
en de utiliteitsmarkt

2020

Nieuw duurzaam
bedrijfspand

Beide entiteiten
onder een dak

2020

Start
onderzoekruimte

Voor het testen en
ontwikkelen van filters

2022

Oprichting
Interfilter Group

De entiteiten bundelen
hun krachten

Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid

Wij zijn bij de samenstelling van ons assortiment uitgegaan van de begrippen kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Als klant moet u er immers op kunnen vertrouwen dat de producten die Interfilter HVAC levert borg staan voor betaalbare schone lucht en voor een minimale belasting van het milieu. Onze filters worden uiteraard getest volgens de norm ISO 16890 en de meeste van onze filters zijn Eurovent gecertificeerd waarmee de kwaliteit van onze producten is gewaarborgd.

Neem contact op
ONAFHANKELIJK

Als handelsonderneming zijn wij onafhankelijk en kunnen daarmee zeer snel inspelen op de ontwikkelingen op het gebied van normen en eisen voor het gebruik van luchtfiltratie.

UP TO DATE KENNIS

Wij hebben overeenkomsten met diverse Eurovent gecertificeerde fabrikanten van luchtfilters waardoor wij gebruik kunnen maken van de expertise van meerdere research en development afdelingen. Daarnaast zijn wij als lid van Binnenklimaat Nederland betrokken bij landelijke initiatieven voor het verbeteren en verduurzamen van ventilatiesystemen en het verbeteren van de kwaliteit van binnenlucht.