Missie en visie

Interfilter Industries is in 1976 opgericht en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als specialist en adviseur op het gebied van filtratie.

Missie en visie

De missie van Interfilter Industries is zich continue te ontwikkelen op het gebied van innovatie, kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en duurzaamheid om zodoende de onderhouds intervallen en de daaraan gekoppelde kosten te reduceren. Door de interactie met onze klanten en investeringen kunnen wij onze bedrijfsprocessen verbeteren om zodoende de belangen van onze klanten optimaal te behartigen.

Kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing

Voor de samenstelling van onze producten zijn wij uitgegaan van de begrippen kwaliteit, duurzaamheid en kostenbesparing. Als klant moet u er op kunnen vertrouwen dat de filters die u betrekt bij Interfilter Industries borg staan voor een optimale filtering een minimale belasting voor het milieu en op termijn kosten besparend zijn. Onze filters zijn via onze toeleveranciers gecertificeerd door diverse instanties zoals: Eurovent ISO16890, FDA, WRAS, DIWQ en NSF.

Onafhankelijk

Als filtratiespecialist zijn wij volledig onafhankelijk zodat wij snel kunnen inspelen op ontwikkelingen op het gebied van normen en eisen voor vloeistoffilters, ontstoffings filters, luchtfilters, koolstoffilters, gasturbine filters, gasfilters, perslucht filters, verfvang filters, motoren filters en hydrauliek filters.

Heeft u een vraag?